Важливо Волинь Новини

День Державного прапора: біля Луцького ліцею №4 імені Модеста Левицького відбулась урочиста церемонія підняття стяга

У п’ятницю, 23 серпня, з нагоди Дня Державного прапору України біля стін Луцького ліцею №4 імені Модеста Левицького відбулась урочиста церемонія підняття стяга.

Читайте також:У Любешеві відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності України

На захід завітали: перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Мовенко, народний депутат України Вячеслав Рубльов, начальниця управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Матвіюк, заступниця директора департаменту, начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти департаменту освіти Луцької міської ради Тетяна Силка,  голова Володимирської районної державної адміністрації Юрій Лобач.

 

“Під час війни ми засвідчили, що це не просто державний прапор – це стяг, який направду об’єднав українців не тільки на території України, а у цілому світі. Я впевнений, що незабаром це буде справжній переможний прапор нашої вільної держави. Мені дуже приємно від імені начальника Волинської обласної адміністрації Юрія Погуляйка та від себе особисто подякувати усім батькам”, – зауважив перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Мовенко.

Піднімали синьо-жовтий прапор під звуки національного гімну вчителька початкових класів Інна Козак з учнями ліцею Ярославом та Соломією, батько яких загинув 8 травня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Донецької областті та вчителька хімії того ж ліцею Наталія Гузар, мама випускника, який мужньо поліг 23 травня 2022 року біля населеного пункту Лиман Донецької області. 

“Луцький ліцей №4 імені Модеста Левицького один з кращих у місті. Зауважу, що ми хотіли побачити для себе гімназію, колектив, дітей. А також переконатися чи існують проблемні питання та, як ми можемо допомогти.

Сьогодні спільно з колективом, який завітав на захід, а саме з представниками ОДА та Луцької міської ради обговорили певні питання та визначили напрямки у сфері освіти. Я є небайдужим до освіти. Тим паче, першу освіту я здобув спеціальність викладача. Власне, ми будемо надалі працювати з освітніми колективами. І як, батько своїх дітей я звернув увагу на те, що ми можемо зробити у цьому ліцеї, в якому вони навчаються”, – додав народний депутат України Вячеслав Рубльов.

“Я вдячний ініціативним батькам, які запропонували це дійство. Це направду значущо для дітей. Звісно, материнський та дитячий біль не згасити, проте сьогодні ми використали можливість подякувати рідним загиблих Героїв. Адже це наша честь, свобода та незалежність.
Тішуся, що на захід завітали гості, які причетні до Луцького ліцею №4. Власне це батьки, чиї діти навчаються у стінах Луцького ліцею №4.

За це літо ми отримали 1 200 000 інвестицій, які вже вкладені. Йдеться про ремонті роботи, по заміні вікон і сантехвузлів. Направду хочу подякувати усім, хто на управлінських рівнях дбає про освіту. І це стосується не лише Луцького ліцею №4 а й усіх освітніх закладів Луцької міської територіальної громади. Ігор Ігорович Поліщук живе цими проблемами. Відтак, він намагається вирішити спільно зі своїми колегами”, – резюмував директор Луцького ліцей № 4 імені Модеста Левицького Мишковець Олександр.

Читайте також наші новини у Facebook