Волинь Новини

Міський голова Ігор Поліщук вручив державні нагороди рідним загиблих військовослужбовців

22 серпня, міський голова Ігор Поліщук зустрівся з рідними військовослужбовців, які загинули у боротьбі з російськими окупантам, та вручив державні нагороди. Він висловив співчуття членам сімей загиблих захисників, подякував родинам Героїв за подвиг їхніх чоловіків, батьків, синів, які віддали найцінніше – життя за незалежність України.

Читайте також: На Волині попрощались із загиблим Захисником Юрієм Озюком

 
 

«Дякую вам за гідне виховання ваших синів. Завдяки їм ми сьогодні можемо жити у відносній безпеці, працювати та навчатися. Нехай ці нагороди будуть згадкою про велику жертовність та справжній патріотизм рідних, які віддали свої життя на полі бою в ім’я України. Вічна честь та шана Героям!», – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Разом із заступником начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальником відділення рекрутингу та комплектування Луцького ОМТЦК та СП підполковником Віктором Фальчуком Ігор Поліщук вручив родичам загиблих захисників державні нагороди.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно):

солдата Доманова Романа Павловича;

солдата Малесика Анатолія Анатолійовича.

солдата Гнатюка Олександра Вікторовича;

старшого сержанта Козачука Ігоря Олександровича;

головного сержанта Кузьміча Ігоря Олександровича;

молодшого сержанта Мялковського Миколу Миколайовича;

старшого сержанта Семенюка Валерія Михайловича;

старшого сержанта Федіна Сергія Костянтиновича;

старшого сержанта Харитонова Анатолія Геннадійовича;

солдата Шмигу Руслана Петровича;

молодшого сержанта Судиму Тимофія Павловича.

 
 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом «За мужність» ІІ ступеня (посмертно):

старшого сержанта Орєховського Миколу Романовича.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно):

солдата Лукашука Геннадія Віталійовича;

 
 
 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено медаллю «За військову службу Україні» (посмертно):

солдата Бебка Олександра Миколайовича;

солдата Брайловського Тараса Михайловича;

старшого солдата Дзіха Ігоря Васильовича;

солдата Нидзу Валерія Володимировича;

солдата Собуцького Руслана Петровича.

Вічна честь та шана Героям!

Читайте також наші новини у Facebook