Волинь Новини

Стартував конкурсний відбір на посаду директора Агенції регіонального розвитку Волинської області

В головній адмінбудівлі краю відбулося чергове засідання наглядової ради Агенції регіонального розвитку Волині під керівництвом заступника голови ОДА Олександра Троханенка.

Читайте також: У Луцьку на Глушець зіткнулися Ford та Audi

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОВА.

Під час наради присутні затвердили порядок та оголошення проведення конкурсного відбору на посаду директора Агенції регіонального розвитку Волинської області.

Зокрема, за пропозиціями членів наглядової ради ступінь освіти кандидата на посаду повинен бути не нижчий бакалавра. Також він має:

мати повну вищу освіта фінансово-економічного, або юридичного, або адміністративно-управлінського спрямування;

мати досвід на керівних посадах не менше 1 року;

мати досвід на аналогічних посадах у міжнародних компаніях чи проектах, стажування або навчання в міжнародних бізнес-школах за кордоном, що підтверджено відповідними сертифікатами, розглядатиметься як перевага;

мати досвід реалізації грантових проектів, написання та/або супроводу проектів за програмами міжнародної технічної допомоги;

вільно володіти українською мовою та діловою англійською.

Детальніше ознайомитися з вимогами та порядком подання заявок на конкурс можна тут.

Нагадаємо, робота Агенції сконцентрована на допомогу органам виконавчої влади для реалізації основних функцій та їхню співпрацю із бізнесом й громадянським суспільством. Агенція об’єднує всі діючі програми для регіонального розвитку Волині та залучає міжнародні проєкти. До слова, Волинь стала партнерським регіоном швейцарсько-українського проєкту «UCORD» завдяки спільній роботі Агенції регіонального розвитку та Наглядової ради установи.

Читайте також наші новини у Facebook