Новини

У Пенсійному фонді з’явилась можливість поширювати ще два документи через «Дію»

У сервісних центрах Пенсійного фонду через “Дію” можна ділитися копіями карти платника податків і свідоцтвом про народження дитини. Раніше шеринг працював лише для ID-картки.

Читайте також:Волинь втратила ще одного вірного сина

Про це повідомляє “Дія”.

Функцію можна використовувати для призначення та перерахунку пенсій, субсидій, пільг, страхових виплат; призначення соціальних послуг; виплати призначених коштів – зміни способу виплати, банківських реквізитів, переказу пенсійної виплати за новим місцем проживання.

Шеринг документів – це сервіс, що дозволяє надсилати електронні копії документів за допомогою “Дії” відразу до системи установи.

Крім того, серед інших послуг – поновлення виплати пенсії; виправлення або уточнення персональних даних у реєстрі застрахованих осіб; оформлення й отримання пенсійного посвідчення; отримання довідок ОК-5, ОК-7, витягів з електронного реєстру листків непрацездатності,
інших документів; отримання виписок з електронного реєстру листків непрацездатності; отримання витягів із електронного реєстру листків непрацездатності; отримання інших документів; отримання витягів з електронного реєстру листків непрацездатності; інших документів; оформлення допомоги на поховання тощо.

Нагадаємо, Пенсійний фонд України надає послуги не лише у своїх відділеннях, але й здійснює виїзні прийоми для маломобільних громадян. Така опція доступна для осіб літнього віку, тих, хто потребує догляду, та громадян з інвалідністю.

Читайте також наші новини у Facebook