Волинь Новини

Серце багатодітного батька з Волині раптово зупинилося через 3 дні, як він з’явився у військкомат

Лишень кілька днів довелося бірківчанину Василю Журику побути у Збройних Силах України. Бо ж його серце раптово зупинилося через три дні, як він з’явився у місцевий військкомат і заявив, що хоче воювати.

Читайте також: Втрати Волині: на Донецькому напрямку загинули троє військовослужбовців

До такого кроку, кажуть односельчани, готувався давно. Як тільки росія повномасштабно посунула на Україну, приєднався до лав територіальної оборони. Про це повідомили на сайті «Нове життя» – новини Любешівщини».

Потім багатодітний батько полишив службу, але не один і не два рази говорив рідним, що таки піде служити, що не може бути вдома, коли його друзі боронять Батьківщину.

Тож усе-таки в серпні 2023-го остаточно прийняв таке рішення. Так опинився на одному з військових полігонів, аби відшліфувати знання з військової підготовки та вирушити захищати Україну від рашистських загарбників на фронт. Наступного дня якраз був його день народження, тож вітання приймав від новоспечених побратимів. А вже 10 серпня серце здорового сильного бірківчанина, солдата 451 окремого батальйону раптово зупинилося. Не встиг він пожити в сім’єю у новозбудовану домі. Тепер там зосталася дружина з чотирма дітьми, котрі так рано стали сиротами.

Читайте також наші новини у Facebook