Волинь Новини

У Луцьку відкрили вуличний простір для молоді

У Луцьку відбулося відкриття нового вуличного простору для молоді на базі Молодіжного центру Волині. Цей простір створили з метою підтримки активного способу життя, творчого розвитку та соціальної взаємодії молодих людей міста.

Читайте також: Мобілізація без ТЦК: Генштаб пропонує зміни до порядку призову

Про це Район.Луцьк інформує Молодіжний центр Волині.

Вуличний простір, розташований у самому центрі Луцька, містить зони для відпочинку та роботи. Тут молодь може знайти місце для участі у майстер-класах, культурних заходах та просто для спілкування з однолітками.

На відкритті простору, яке відбулося за участі представників та представниць громадськості та молоді, виступили організатори/ки проєкту та партнери/ки. Координаторка проєкту Наталія Масечко підкреслила важливість створення таких місць. Вона зазначила, що це не лише місце для розваг, але й для особистісного розвитку та соціальної інтеграції.

«Цей простір має всі умови на те, щоб стати місцем спільнотворення – сусідами простору є представники громадського сектору, організацій «Молодіжний центр Волині» і «Молодіжна платформа», Волинська духовна семінарія, школа раннього розвитку «Левеня» та приватний садок «Леосад». У кожного є свої потреби і цей простір може стати майданчиком для їх задоволення.
Поки важко передбачити, наскільки активно буде відбуватися взаємодія один між одним, але тішимося уже першим результатам – на відкриття 29 липня прийшли ті відвідувачі, які працюють у різних приміщенням однієї будівлі уже декілька років, але до цього не були знайомі один з одним», – зазначила координаторка проєкту «Зелений громадський простір у центрі Луцька» Наталія Масечко.

Читайте також наші новини у Facebook