Волинь Новини

Індивідуальні номерні знаки: скільки таких замовили на Волині та яка їх вартість

Від початку 2024 року у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ у Волинській області було присвоєно 144 індивідуальних номерних знаків.

Читайте також: Стало відомо про новий дрон, яким Росія атакувала Київ

Про це Суспільному розповіла головна спеціалістка зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Юлія Матящук. З її слів, вартість послуги зросла удвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Вартість послуги виготовлення індивідуального номерного знаку нині становить: 300 грн — три символи (це мінімальне замовлення), 90 грн — кожен наступний символ. Всього у номері допускаються 8 символів.

Зі слів Юлії Матящук, нині на дорогах Волині можна зустріти авто з такими індивідуальними номерними знаками: BRUNETKA, PULIA, BADBOY, ANGEL, HOSPODAR, BATMAN, ГЕНЕРАЛ, СУЄТОЛОГ, ГЛУХИЙ, БАНДЕРКА, ВІДЬМА, ГАЗДА, ДРАКОН, САТАНА.

Після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов’язково проводиться перереєстрація авто. Ця послуга теж платна. Самовільне закріплення номерного знака не допускається, він має бути внесений в особливі відмітки до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Як додала спеціалістка зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС, на індивідуальних номерних знаках не можна виїжджати за кордон. До них в парі має бути звичайний номерний знак, і коли людина їде за кордон, то кріпить стандартний номерний знак.

Читайте також наші новини у Facebook