Волинь Новини

Володимирське ТМО відвідали представники Німеччини

До Володимирського ТМО завітали гості з Німеччини: очільниця німецького міста-партнера Цвікау Констанс Арндт, голова Асоціації «Партнерство для України» Карл-Ернст Мюллер.

Про це  “ВолиньUA”  повідомили у ТМО.

У зустрічі з делегацією брали участь: медичний директор з терапевтичної роботи Володимирського ТМО Сергій Ярмолін, міський голова Ігор Пальонка та начальник відділу міжнародної діяльності та туризму Володимирської міської ради Катерина Підгурець.

Гості побачили, як функціонує лікарня, поспілкувалися з персоналом та пацієнтами. Присутні оглянули відділення екстреної медичної допомоги та відділення хірургії, а також поспілкувалися із військовослужбовцями, які проходять лікування та реабілітацію у Володимирському ТМО.

Також цікавились деталями співпраці медичного закладу з Національною службою здоров’я України та обслуговуванням пацієнтів із різних куточків України.

Делегація була приємно вражена високим рівнем оснащення та професіоналізмом наших медичних працівників. Працюємо на результат і покращуємо рівень медицини у рідному місті!

Читайте також наші новини у Facebook