Новини

Війна точно закінчиться, а тоді перед нами постануть інші задачі, – Буданов

Війна точно закінчиться, і це є закономірним процесом. Втім, після цього перед Україною постануть інші задачі, “не менш важливі і не менш складні.

Читайте також:Чи зростатиме долар наприкінці липня: прогноз банкіра

Про це під час виступу перед випускниками Київської школи економіки заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, пише УНІАН.

За його словами, так завжди буває, коли “нація вирішує йти власним, непроторенним шляхом”, при цьому він вважає це нормальним.

“Будь-який рух вперед зустрічає опір. Тож, коли ви відчуваєте опір, коли вам складно, значить ви все робите правильно. Ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів. Пам’ятайте – ви завжди маєте бути першими, номером один. Ніколи не пробувати бути “не гіршими ніхто хтось”, або “на рівні з провідними”, ні. Тільки номером один”, – підкреслив Буданов.

В цьому контексті він нагадав слова американського бойового генерала, героя двох світових воєн Джоржа Паттона: “Не зупиняйся. Хтось має бути першим, чому б не ти?”.

“Доля обрала нас – нам з вами випало жити та вчитися в надзвичайний час. Саме зараз і саме тут, в Україні за нашої участі вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії нашої держави і для людства загалом. Нове покоління української нації мусить допомогти світу знайти відповіді на ці питання”, – резюмував Буданов.

Читайте також наші новини у Facebook