Волинь Новини

Колишні військові з Шацька доставили авто воїнам на фронт

Ще дві автівки, маскувальні сітки та різні господарські речі зібрали та відвезли на передову землякам любомльські волонтери.

Читайте також:За добу ЗСУ знищили 1210 російських окупантів

Про це повідомила волонтерка Катерина Мокренко, передає Район. Шацьк.

Як і обіцяли, залишок коштів, зібраних на благодійному заході, який провели 6 липня у Любомлі, доклали до збору на автівку для Петра Соломянюка з села Сильне, який несе службу на Херсонщині.

Тоді рідні військового відкрили збір, їм вдалося зібрати 38 тисяч гривень + 1000 злотих. А волонтери зі свого боку разом із усіма небайдужими доклали 60 тисяч до повної вартості автівки.

«Коли від Петра надійшов запит, на той момент вони мали великі втрати, військовим потрібно було не одне авто, але Петро сказав, що розуміє, що два буде занадто, тому, хоча б одне. І поки придбане авто готувалося до відправки, Андрій Дем’янчук отримав дзвінок від нашого захисника Віті Загури, для нього теж збирали на машину. Вітя подзвонив і сказав, що в нього дома стоїть Фольксваген Джетта, яку він хоче віддати на потреби ЗСУ», – йдеться в дописі.

А загнали ці дві автівки двоє хлопців з Шаччини, Славік Крат та Олег Шепеля. Обоє колишні військовослужбовці (кожен із них «понюхав пороху», і відчув усю «романтику» війни), і у кожного своя причина звільнення. Але їх невпинно тягне «туди, назад», до своїх. Тому і зголосилися загнати автівки для Петра без ніяких лишніх сумнівів чи питань.

Окрім авто, від хлопців ще був запит на мішки (близько 1000 штук) і на маскувальні сітки, які сплели дуже класні, вмотивовані, невтомні Качалівські павучки.

 

 

Читайте також наші новини у Facebook