Волинь Новини

У Горохівській громаді провели профілактичний захід

На території Журавниківського старостинського округу Горохівської громади провели профілактичний захід.

Читайте також: У Камінь-Каширському районі до місцевих бюджетів сплачено 263 мільйони гривень податкових платежів

Про це повідомили на сайті Горохівської міської ради.

Завідувачка сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Тетяна Карпук та головна спеціалістка служби у справах дітей Ольга Шевчук спільно із завідувачкою відділення соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» міської ради Марією Витрищук на території Журавниківського старостинського округу Горохівської громади провели профілактичний захід, який мав на меті обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.

У ході проведення рейду з усіма батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, попередили про правову відповідальність, згідно з чинним законодавством.

Служба у справах дітей нагадує, що згідно із законом, батьки не можуть розглядати виховання дітей як справу, якою вони можуть займатися чи не займатися. Це їхній громадянський і державний обов’язок, за який вони несуть відповідальність.

Читайте також наші новини у Facebook