Волинь Новини

У Рожищі відкрили новий бізнес, залучивши грант від держави

Рожищанин Ігор Барвінський, скориставшись державною програмою, отримав грант на розвиток власного бізнесу і відкрив зоомагазин «Бетті».

Читайте також:Вилучення старих банкнот 500 грн: у Раді повідомили навіщо і що робити українцям

Головний напрямок його діяльності – надання ветеринарних послуг (медична допомога, грумінг, стрижка), повідомили 25 липня у Рожищенському управлінні обласного центру зайнятості, передає Район. Рожище.

Від отримання гранту минуло понад рік. Від часу відкриття зоомагазину жителі міста активно користуються послугами Ігоря Барвінського: приводять своїх домашніх улюбленців на невідкладну медичну допомогу, профілактичний огляд та щоб навести красу, тобто підстригти.

«А ще у магазині можна придбати багато речей, які необхідні для догляду за тваринами. Увесь цей час продовжує у магазині успішно працює його дружина Оксана, яка разом з чоловіком займається улюбленою справою», – йдеться у повідомленні.

За грантовою програмою «Власна справа» українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тисяч гривень. Отримати мікрогрант може, як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов’язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Більше про грантові програми можна дізнатися за посиланнями: «Власна справа»«Грант для ветеранів та другого з подружжя».

 

Читайте також наші новини у Facebook