Волинь Новини

На Горохівщині чоловік ображав сина та лаявся на поліцейських: рішення суду

Чоловік неодноразово вчиняв домашнє насилля, поводився агресивно, виявив злісну непокору поліції. За це його арештували на 15 діб.

Читайте також:Оперативна ситуація на кордоні з Білоруссю в межах району на ранок 25 липня

Про це журналісти Район.Горохів дізналися із рішення суду, оприлюдненого 18 липня.

Чоловік ввечері 30 червня вдома, у п’яному вигляді обзивав нецензурною лайкою та виганяв з дому свого сина.Згодом, 2 липня ображав нецензурними словами, виганяв з дому, погрожував фізичною розправою сину.

Крім того, 3 липня близько 15:50 знову ображав нецензурними словами свого сина та шарпав за верхній одяг. Цього ж дня о 17:05 хвилин перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у громадському місці села Лемешів висловлювався нецензурною лайкою в адресу працівників поліції та вчинив злісну непокору законній вимозі працівників поліції, а саме відмовлявся надавати будь-які покази та перейти до службового автомобіля, поводився агресивно.

Чоловік свою вину в інкримінованих йому адміністративних правопорушеннях визнав повністю та щиро розкаявся.

Суд постановив визнати чоловіка винним та призначити адміністративний арешт на строк 15 діб. Також стягнути з чоловіка в користь держави 605 гривень 60 копійок судового збору.

Постанова судді набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги та може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення через Горохівський районний суд Волинської області.

Читайте також наші новини у Facebook