Волинь Новини

Через наркотики судять лучанку, яка лікувалась від залежності

У Луцькому міськрайонному суді розглядають справу про зберігання та збут заборонених речовин. За даними слідства, мешканка Луцька вживала, зберігала та збувала наркотики. Чи був збут – намагаються довести. Під час обшуку в помешканні жінки правоохоронці вилучили речі для вживання психотропів.

Читайте також: Під час пожежі в Луцькому районі врятували 700 свиней

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Вилучили три скляні трубки, схожі на пристрій для куріння, сім пластикових трубочок, електронні ваги, три пластикові трубочки, ізоляційну стрічку чорного кольору, п’ять аркушів та блокнот із чорновими записами», – йдеться в матеріалах суду.

Свідком виявився співмешканець обвинуваченої. Чоловік розповів, що підсудна справді вживала наркотики, але збут заперечив. Казав: вживали вдома разом з обвинуваченою.

Зрештою жінка частково визнала інкриміноване їй обвинувачення. Щодо зберігання – погодилася, адже довгий час страждала від залежності.

А от щодо збуту, то запевнила: придбала суто для себе. Те саме твердив у залі суду її захисник.

Як стало відомо, обвинувачена вже пройшла курс лікування та позбулася залежності. Після допиту свідка суддя оголосив перерву в засіданні. Справа вже майже добігає кінця, тому невдовзі стане відомо, який вирок ухвалить суд.

Читайте також наші новини у Facebook