Волинь Новини

Мобільна валіза: у Ратнівській громаді можна отримати адміністративні послуги вдома

«Мобільна  валіза»  Центру надання адміністративних послуг – це своєрідний «офіс у валізі», обладнання, яке дозволяє надавати адміністративні послуги поза приміщенням.

Читайте також: У Ратному є вакансія на 11 тисяч гривень зарплати

Нещодавно таке пересувне робоче місце адміністратора передали відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Ратнівської селищної ради. Про це написали на сайті Ратнівської громади.

Потреба Ратнівської громади в такому обладнанні зумовлена значною кількістю жителів громади, наявністю віддалених від центру громади сіл та потребами  маломобільних груп населення. Це також і військовослужбовці, які проходять реабілітацію, потребують цих послуг і зможуть отримати їх за місцем перебування.

«Мобільна валіза» дає можливість адміністратору надавати адміністративні послуги заявникам за місцем проживання, перебування не тільки в будинку чи домогосподарстві, але й у комунальних закладах, наприклад, у лікарні.

За потреби жителям громади необхідно звернутися до ЦНАПу для оформлення заявки, відповідно до якої адміністратор буде  виїжджати на місце вже до конкретної людини на попередньо узгоджений час.

«Зазначене обладнання − це ще один крок до створення безбар’єрного простору в громаді та підвищення доступності адміністративних послуг її жителям», − зазначили в дописі.

Читайте також наші новини у Facebook