Волинь Новини

У Волиньраді змінили порядок нарахування премій керівникам комунальних закладів

Таке рішення ухвалили члени постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Читайте також: Відпочинок на озері Пісочне: можуть закрити центральний пляж

Про це повідомляють на сторінці Волиньради у “Фейсбук”.

Зокрема, внесені зміни передбачають, що преміювання будуть проводити з урахуванням відсотку витрат підприємства на заробітну плату від загальної суми надходжень у звітний період; впливатиме також наявність чи відсутність у підприємства заборгованості із заробітної плати, податків, зборів та інших обов’язкових платежів; враховуватиметься і розмір середньої заробітної плати працівників та відсутність скарги щодо неналежного надання послуг чи непрофесійних дій працівників підприємства. На преміювання впливатимуть також додаткові критерії, що характеризують результативність діяльності установи. Премію керівникам підприємств за підсумками фінансово-господарської діяльності встановлюватиме постійна комісія з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Депутати також погодили звільнення керівника обласного навчально-курсового комбінату. Виконувач обов’язки директора закладу Руслан Юлдашев подав про це заяву за власним бажанням, то ж члени комісії рекомендували звільнити його і до призначення нового керівника обов’язки покласти на методиста закладу Вікторію Яворську.

    
Читайте також наші новини у Facebook