Волинянка Інна Гурська розповіла, як приготувати легендарні світязькі пончики, – пише ВСН.
Читайте також: Шацькі озера: показали атмосферні світлини з озера Пісочне (Фото)
Відповідне відео вона оприлюднила в тіктоці.
Інгердієнти:
- 4 яйця
- 4 столові ложки цукру
- 1/2 ст олії
- Трошки горілки
- 70 грам дріжджів
- 2 стакана молока гарячого
- Ванілін
Приготування:
Яйця і цукор добре збити влити молоко помішуючи. Дріжджі залити теплим молоком, щоб забродили.
Тісто має бути легке. Відставати в тепле місце щоб рухалися. Коли виробляти то руки змащувати олією.
Трошки має підрухатись і тоді жарти в олії. Олії має бути багато. А начинка може бути будь-яка.
Читайте також наші новини у Facebook