Волинь Новини

Прекрасна людина та вчитель від Бога: спогади про колишнього директора школи у Кримному

Минув рік з дня смерті мудрого керівника, доброї і щирої людини, багаторічного директора школи у селі Кримне Василя Балика.

Читайте також: Волинянка купуючи взуття позбулася 77 тисяч гривень

Чоловіка не стало 12 липня 2023 року. Про це написала Галина Вінник у фейсбуці.

«Ми з щемом і скорботою згадуємо про прекрасну Людину, Вчителя від Бога, щирого та доброго колегу, друга. За роки своєї плідної діяльності Василь Павлович виховав не одне покоління кримненчан, розв’язав тисячі фізичних та життєвих задач і рівнянь», − ідеться в дописі.

Кожен, хто працював з Василем Павловичем, знав його як мудру, компетентну, відповідальну та наполегливу людину.

«Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Василя Павловича — особистість справді неординарну, талановитого керівника, невтомного і самовідданого вчителя, прекрасного директора. Жорстока, невблаганна смерть забирає найкращих — тих, котрі могли ще багато зробити, принести чимало користі справі, якій присвятили своє життя, учням, колегам, рідним. Василь Павлович був саме таким: дуже енергійною людиною, великим працелюбом, талановитим керівником, чудовим чоловіком та дідусем, хорошим сусідом, надійним другом. У нього було багато планів та ідей, яким не судилось здійснитись. Світла пам’ять про Василя Павловича завжди буде жити серед рідних, друзів, колег, батьків та учнів ліцею і залишиться назавжди у наших серцях», − ідеться в повідомленні.

Читайте також наші новини у Facebook