Важливо Волинь Новини

Із нетрів у сучасний гуртожиток: на Гнідавському цукровому заводі запропонували альтернативу (Відео)

Зараз ми знаходимось поряд із гуртожитком на вулиці Дениса Костюка, де отримують житло люди, які раніше мешкали у приміщеннях колишньої пожежної частини Гнідавського цукрового заводу та складі-гуртожитку по вулиці Агрономічній, 2 та 5.

«Гуртожиток перебудований під індивідуальні квартири. У ньому проведений капітальний ремонт, замінений дах. А також повністю замінені усі комунікації. Ми проводимо з людьми постійні консультації з метою пришвидшення і сприянню їхньому переселенню в їхні житлові приміщення і з можливостю подальшою приватизацією», – каже директор Юрій Плєхоткін.

“Після прийняття комунальної власності виконавчий Комітет буде затверджувати список мешканців цього гуртожитку, будуть видаватися ордери. Після цього будемо приватизовувати відповідно до закону України про «Приватизацію гуртожитків». Гуртожиток ще не прийнятий до міської комунальної власності. Списки складатимуться Гнідавським цукровим заводом. Після передачі ці списки будуть передані в міську раду затверджені і після цього будуть видані ордери і приватизація», – зазначив начальник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Козюта Геннадій.

Керівництво заводу каже, хто хоче судитись за ті отримані, але не оформлені належним чином квадратні метри в приміщеннях, яке руйнується без опалення та комунікацій має повне право, але потім адміністрація альтернативи вже не пропонуватиме.

Детальніше у сюжеті журналістів Волинь infa

Читайте також наші новини у Facebook