Волинь Новини

Черги збільшуються щодня: у Луцькому ЦНАПІ черги з військовозобов’язаних

Біля луцького ЦНАПу збільшуються черги. До 16 липня все менше часу, а військовозобов’язаним потрібно оновити свої військово-облікові дані.

Читайте також: В Україні планують скасувати перехід на літній і зимовий час

За словами керівниці департаменту Лариси Карпʼяк, цими вихідними в ЦНАП прийшло удвічі більше чоловіків, ніж минулих суботи й неділі. Аби зменшити черги й навантаження на адміністраторів, людей просять оновлювати свої дані через «Резерв+», ідеться в сюжеті «12 Каналу».

«Фактично лишився один тиждень. Ми з власної ініціативи працювали кожні суботу та неділю з восьмої до п’ятнадцятої. Учора оновили дані 502 відвідувачів. Працювали до останнього клієнта. Щодня приходять близько 500 відвідувачів лише на оновлення даних. Крім того, ми надаємо решту послуг», – прокоментувала керівниця ЦНАПу Лариси Карпʼяк.

З оновленням даних у ЦНАПі радять не затягувати. Якщо за кілька днів до 16 липня це почнуть робити масово, є ризик, що система дасть збій і деякі військовозобов’язані просто не встигнуть оновити свої облікові дані, за що передбачено штраф від 17 тисяч гривень.

Читайте також наші новини у Facebook