Волинь Новини

Більше тисячі бакалаврів ЛНТУ урочисто отримали дипломи

У Луцькому національному технічному університеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів, на якій понад тисяча випускників-бакалаврів отримали свої документи про вищу освіту.

Читайте також: На Волині розшукують 15-річну дівчинку

Вручення дипломів відбулося на оновленій площі перед головним корпусом університету, де також організували благодійний збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Військовий оркестр Луцького прикордонного загону грав для випускників, їхніх батьків та друзів. Усі присутні разом виконали Державний Гімн України, а також вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої країни. Про це йдеться на сайті вишу.

Із вітальним словом до бакалаврів 2024 року звернулася ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович.

«Я дуже сподіваюся, що кожен із вас продовжить своє навчання разом з нами. Дякую за те, що обрали Україну та Луцький національний технічний університет. Ви – наше майбутнє, і разом з вами ми будемо його відбудовувати. Бажаю всім мирного неба та перемоги. Нехай весь наш потенціал використовується для відновлення та процвітання нашої країни, розвитку нових технологій і покращення якості життя кожного громадянина», – сказала вона та провела міні-інтерактив питань-відповідей із випускниками.

Серед почесних гостей заходу – Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Після вітальних слів урочисто розпочалося вручення дипломів. Декани факультетів та їх заступники вітали своїх випускників, з якими провели останні чотири роки, та офіційно оголошували про їхнє відрахування з числа студентів ЛНТУ.

Момент вручення супроводжувався аплодисментами від друзів, родичів та викладачів, які раділи разом досягненням кожного випускника. На завершення церемонії, кваліфіковані бакалаври та їхні наставники урочисто виконали гімн ЛНТУ.

Читайте також наші новини у Facebook