Волинь Новини

Лучанина судять за крадіжку дитячого велосипеда

У Луцьку судять місцевого мешканця за крадіжку. За даними слідства, підсудний у березні цього року вночі виніс із дитячий велосипед із під’їзду багатоповерхівки. Що керувало чоловіком у той момент – невідомо.

Читайте також: У червні середня температура на Волині перевищила норму на 1,8 градуси

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», пише “ВолиньUA”.

Обвинувачений вчиняв правопорушення не вперше – був неодноразово засуджений за аналогічні злочини. Потерпіла розповіла: щойно помітила зникнення велосипеда, то звернулася до поліції. Збитки їй відшкодовані, тому претензій вона ні до кого не мала.

«У ніч на 14 березня зник велосипед. Ми викликали поліцію, згодом розглядали справу. Я вперше бачила цього чоловіка. Його мати компенсувала мені завдані збитки», – зазначила власниця велосипеда.

Обвинувачений у вчиненому розкаявся та вибачився перед потерпілою в залі суду. Обидві сторони в справі запитували жінку, яке ж покарання на її погляд варто призначити за такий вчинок.

Потерпіла зловмисника вибачила. На її думку, у місцях позбавлення волі чоловік не стане на шлях виправлення, адже там хорошому не навчать. Тому покладалася на суд.

«Я не хочу, щоб ця людина відбувала десь покарання, адже там не змінюються. У тюрмі, на мою думку, вона стане жорстокішою», – переконена жінка.

Після допиту потерпілої прокурор просив суд зробити перерву в засіданні, аби на наступному провести допит свідків. Поки доля обвинуваченого залишається невідомою. За санкцією статті, чоловікові загрожує від п’яти до восьми років за ґратами.

Читайте також наші новини у Facebook