Волинь Новини

Цукерник, озеленювач, зберігач фондів: підбірка цікавих вакансій для лучан

Ринок вакансій для лучан та мешканців Луцького району досить розмаїтий, а серед пропозицій зустрічаються і незвичні професії.

Читайте також: На Горохівщині дерево впало на проїжджу частину та перекрило рух транспорту

На основі даних Луцької філії Волинського обласного центру зайнятості Район.Луцьк створив підбірку із цікавих вакансій для фахівців спеціальностей, які зустрічаються не часто.

Так,  на роботу у Боратинську громаду шукають цукерника. Заробітна плата – 12 тисяч гривень. В обовʼязки входить виготовлення цукерок за рецептурою, процес формування та загортання цукерок в спеціальну обгортку.

У Луцьку є вакансія для робітника зеленого будівництва. Такому фахівцю обіцяють платити 15 тисяч гривень. Обовʼязки – косіння прибудинкових територій технічними засобами, обрізання кущів.

У Рованцях є робота для пічника, який кластиме печі для виготовлення їжі. Заробітна плата – 8 тисяч гривень.

У Луцьку може працевлаштуватися перукар собак. В обовʼязки, за які платитимуть 8,5 тисяч гривень, входить стрижка тварин, здійснення колорування собак, трімінг жорсткошерстних собак тощо.

На роботу у Луцьку потрібен озеленювач. Він виконує планові завдання по вирощуванню квіткової продукції, озеленення територій. Платня за таку роботу – 10 тисяч гривень.

Також є вакансія головного зберігача фондів. Такий фахівець забезпечує цілістність і недоторканість музейних цінностей, організовує суворий облік фондів музею, розробляє заходи, що спрямовані на поліпшення, зберігання і обліку музейних фондів, удосконалення реста-враційних робіт, розробляє правила та інструкції, що визначають порядок організації обліку, охорони і зберігання фондів, видачі музейних експонатів для експозицій. Готує до публікацій каталоги колекцій, огляди матеріалів фонду, веде науково-дослідну роботу, виступає з лекціями і доповідями на нарадах. Місце роботи – селище Рокині, що в Луцькому районі. Зарплата – 8,9 тисяч гривень.

За деталями звертайтеся у Луцьку філію Волинського центру зайнятості або за номером: (044) 2449470.

Читайте також наші новини у Facebook