Важливо Новини

Продають відомий готельний комплекс – за півгодини їзди від Луцька

Потенційному покупцю пропонують ресторан, нічний клуб та дитячий майданчик.

Читайте також:Повідомили стан 20-річного юнака, який на Волині потрапив під потяг

Таке оголошення нещодавно з’явилося від агентства нерухомості “Цитадель”:
– ПРОДАЄТЬСЯ! Готельний та ресторанний комплекс “Скольмо” розташований на автомагістралі Н22 неподалік від селища Клевань. До послуг гостей сауна з глибоким басейном, розважальний центр, безкоштовний Wi-Fi та безкоштовна приватна автостоянка. Загальна площа приміщень 2500 м.кв. Площа земельної ділянки 3 гектара! 35 – шикарних готельних номерів! Світлі номери і котеджі оснащені кондиціонером, телевізором і холодильником. Ванні кімнати укомплектовані феном і безкоштовними туалетно-косметичними засобами.

засобами.

 


У ресторані комплексу готують страви української та європейської кухні. У барі пропонують різноманітні напої. Сніданок можна замовити в номер. Гості можуть користуватися приладдям для приготування барбекю.

– У комплексі є сауна, масажний кабінет, нічний клуб та дитячий ігровий майданчик. Замок Чарторийських розташований за 1 км від комплексу, церква, де було створено рукопис Пересопницького Євангелія, – за 2 км. Перед комплексом розміщена автобусна зупинка. Відстань до залізничного вокзалу в місті Рівне становить 25 км, до Луцька – 48 км.

Всі деталі пропонують обговорити за телефоном. А якщо клієнта зацікавить, то вишлють і відеоролик.

Читайте також наші новини у Facebook