Волинь Новини

Аварія за аварією: біля Луцька люди бояться вийти на вулицю, щоб на них не налетіло авто (Відео)

У селі Липини Луцького району жителі скаржаться на небезпечну дорогу. На одному з відрізків автомобілі часто буквально вилітають із траси і потрапляють в паркан однієї із садиб. Місцеві мешканці відчувають страх під час перебування на вулиці, а одна із сімей боїться за своє життя у своєму ж будинку.

Читайте також: Повідомили, чому на Волині вночі лунала повітряна тривога

Як діяти односельчанам, аби зменшити цю небезпеку у рідному селі – розповіли у сюжеті 12 каналу.

Поламані дерева і квітник, від якого не залишилося нічого… Саме таку картину у селі Липини на вулиці Садова показують господарі дому. Днями пан Анатолій разом із дружиною почули звук удару з подвір’я. Вибігли і побачили у своєму паркані машину.

Водій, який влетів у паркан, був п’яним та ще й не мав водійського посвідчення. А найгірше, кажуть люди, що він такий не один. На цьому відрізку дороги ДТП трапляються часто.

Анатолій мусить ремонтувати паркан регулярно. Усе почалося, каже, у 2022 році, коли на їх вулиці зробили дорогу. Тож спостерігає, що водії частіше пірнають у цю вуличку, аби оминути блок-пост. Його сусід теж бідкається: не знає, коли краще виходити на вулицю, щоб не загрожувала небезпека.

Мещканці вулиці бачать вихід у тому, аби поставити на дорогу обмежувачі руху – більш відомі, як «лежачі поліцейські». З тим ходили до влади, писали звернення, але поки що добитися нічого не можуть. Здебільшого чують, що проблема у грошах.

Більше – у відео.

Читайте також наші новини у Facebook