Волинь Новини

На Світязі – аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК (Фоторепортаж)

У суботу, 29 червня, жителі Волині масово линули відпочивати на Світязь. Людей стільки наїхало, що ніде яблуку впасти. Черги з автівок розтягнулися на кілометри в обидві сторони від села.

Читайте також: У Луцьку відбулась глядацька прем’єра фільму “Місія 200”

Про це з місця повідомляє кореспондентка ВСН.

Повсюди біля озера пахне славнозвісними пончиками та кукурудзою. За них, до слова, місцеві просять по 40 та 60 гривень відповідно.

 

На Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. Фоторепортаж

 

Є розваги на будь-який смак для дітей і дорослих. Для дітей готують солодку вату. Її ціна сьогодні – 50 гривень. Дорослим пропонують знамениті світязькі раки по 700 гривень за кілограм.

Незважаючи на велику кількість людей, довкола озера досить чисто і зелено.

На Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. Фоторепортаж

 

Зазначимо, що серед відпочивальників переважно жінки, юнаки до 25 років та літні чоловіки.

При в’їзді у Шацький національний природний парк, де діє екологічний пост «Венське», стоять представники ТЦК. Військові перевірять практично кожну автівку.

«Натомість поза чергою по зустрічній «пролітають» круті авто, певно, «дипломати»-пільговики», – розповідають очевидці.

Різноманітність авто, на яких приїздять відпочивальники, вражає. Нині на Світязі можна побачити від «тесл» до найновіших «ягуарів».

Зазначимо, що відпочивальний сезон триває. Для того, аби всі охочі змоги відвідати перлину Волині, перевізники пустили додаткові рейси.

На Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. ФоторепортажНа Світязі - знову аншлаг: елітні авто, пончики і ТЦК. Фоторепортаж

Читайте також наші новини у Facebook