Волинь Новини

У Луцьку на місяць зупиняють найбільшу котельню міста

У Луцьку на чотири тижні зупиняють постачання гарячої води у Завокзальний район, ще декілька котелень зупинять на два тижні.

Читайте також: У Шацьку на аукціоні продадуть територію колишнього базару

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепло».

У понеділок, 1 липня, на 4 тижні (до 29 липня включно) зупиняється котельня, яка забезпечує послугами завокзальний район міста.

Окрім того, для проведення профілактичних ремонтних робіт на два тижні зупиняються ще дві спарені квартальні котельні на вул. Ольги Княгині – вул. Свободи. А з 3 липня також на два тижні буде зупинено котельню на вул. Кривий Вал, вул. Шевченка та дахову котельню на вул. Кравчука, 11В.

Споживачі, які отримують гарячу воду від цих котелень залишаться без послуги на період зупинки.

Зазначають, що різниця в тривалості відключень котелень, а також почергове їх відключення обумовлено значним обсягом робіт, який в міжсезоння виконують фахівці «Луцьктепла». Йдеться і про повірку приладів обліку, і про ремонтні роботи на обладнанні, що забезпечує виробництво, транспортування і розподіл теплової енергії та гарячої води. Зокрема, із зупинкою теплогенерації на теплових мережах проводиться гідравлічне випробування, яке показує слабкі місця на мережах, на які слід звернути увагу в рамках підготовки до опалювального сезону.

У Луцьку на місяць зупиняють найбільшу котельню міста
Читайте також наші новини у Facebook