Важливо Волинь Новини

Скільки у Луцьку коштує оренда однокімнатної квартири

У травні 2024 року ціни на оренду квартир у Луцьку залишаються актуальною темою для багатьох мешканців та новоприбулих. Скажемо відверто – цінник «кусається».

Читайте також: Волинянин обдурив людей майже на пів мільйона гривень

Однокімнатні квартири особливо користуються попитом серед студентів, молодих пар та одинаків. Середні ціни на оренду таких квартир варіюються в залежності від розташування, стану житла та наявності меблів і техніки.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» промоніторили ринок нерухомості в вирахували ередні ціни на оренду однокімнатних квартир у Луцьку (травень 2024 року)

Середня ціна оренди однокімнатної квартири становить близько 10 000 – 11 000 гривень на місяць. Ціни можуть змінюватися залежно від таких факторів, як розташування, стан квартири, новизна ремонту та наявність меблів і техніки​.

Щодо цін по Україні, то згідно зі щомісячним звітом ресурсу Dim.ria, у травні 2024 року середня вартість оренди однокімнатної квартири у Києві складає 17 853 грн на місяць, а в області 10 375 грн.

Протягом весни середня ціна у столиці не змінилася. Зате за три весняні місяці на 23% зменшилася середня ціна на однокімнатну квартиру у Закарпатській області та на 13% на Черкащині.

На Волині ж цей показник у травні тримався на позначці 13 364 грн, що на 17% більше, ніж у березні.

Ціни ростуть: скільки у Луцьку коштує оренда «однушки»
Читайте також наші новини у Facebook