Волинь Новини

У Ківерцях відкриють молодіжний центр «Диференціал»: подробиці

У громаді міста Ківерці запрацює молодіжний центр «Диференціал».

Читайте також: На луцькому ринку кошеня застрягло між контейнерами (Фото)

Відкриття центру відбудеться 20 червня, початок о 12:00. Початок реєстрації об 11:30. Про це Район.Ківерці повідомила Анастасія Демʼянчук – громадська діячка, молодіжна працівниця.

Під час форуму присутнім розкажуть про історію створення Центру, плани, програми та заходи, познайомлять із командою та запрошеними гостями.

Також буде можливість долучитися до напрацювання дорожньої карти роботи.

«Ми з командою давно працювали над створенням молодіжного центру. Це адвокаційна кампанія, яка триває вже понад сім років. Та, власне, зараз наша громадська організація «Молодіжний простір «Тандем» спільно з Ківерцівською міською радою, виграли грантовий проєкт від Unisef і завдяки цьому проєкту є можливість створити простір. Та не просто створити простір, як приміщення з ремонтом, а й підсилити компетенцію команди. Ми працювали з дизайнером, з молоддю для того, щоб зрозуміти, як простір має виглядати, чим тут займатися. Пройшли безліч навчань з менеджменту роботи простору. Також провели заходи у закладах освіти, в старостинських округах, щоб зробити промоцію. Зараз дійшли до логічного завершення: звершуються ремонтні роботи й ми готові відкрити двері для молодих людей. Формати заходів, які будуть відбуватися, робитимемо під запити молоді, бо Центр створений для того, аби підсилити молодих людей, допомогти їм з активним та культурним відпочинком, аби простір працював, як і коворкінг де можна попрацювати, так й відпочити», – каже Анастасія Демʼянчук.

Центр працюватиме за адресою: місто Ківерці, вулиця Шевченка 6.

Також для участі просять пройти онлайн-реєстрацію.

Читайте також наші новини у Facebook