Волинь Новини

Мер Луцька підписав угоду на 210 тисяч тисяч євро

Луцький міський голова Ігор Поліщук підписав Угоду про партнерську співпрацю щодо реалізації проєкту «Розвиваємо STEM-освіту разом: інноваційне навчання в Ліппе та Луцьку».

Читайте також: Посилення мобілізації: хто і як потрапляє у розшук ТЦК та що робити

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

«В межах проєкту отримаємо від уряду Німеччини 210 000 євро грантових коштів на покращення матеріально-технічної бази системи STEM-освіти у Луцькій громаді. З цією метою закупимо сучасне обладнання та облаштуємо кабінети фізики, хімії і біології, робототехніки, інноваційних технологій, шиття та вишивання, фото-відеостудії, конференц-залу. Вигодами від реалізації проєкту зможуть скористатися учні всіх шкіл нашої громади.

Разом із Sarah Laukamp, відповідальною за партнерство у Краї Ліппе, обговорили роботу над реалізацією проєкту та майбутню співпрацю.

Дякуємо нашим надійним партнерам з Краю Ліппе за незмінну підтримку та корисні спільні проєкти!» – йдеться у повідомленні.

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини через неприбуткове ТОВ «Engagement Global» / Сервісну службу «Міста в єдиному світі».

Партнерську угоду підписано у місті Берлін під час участі в Міжнародній конференції з питань відновлення України.

Читайте також наші новини у Facebook