Волинь Новини

У аваріях за участю мотоциклістів на Волині травмувалася неповнолітня

Про це повідомили в Нацполіції Волині.

Аварія у Камінь-Каширському районі

Аварія сталась на перехресті вулиць 8-го Березня – Набережна. Її учасниками були 14-річний житель Камінь-Каширської громади, який керував автомобілем ВАЗ та 15-річний житель цієї ж громади, який був за кермом мотоцикла Mustang.

Дві ДТП на Волині за участі мотоциклістів: в одній із них — за кермом неповнолітні
Аварія, в якій травмувалась неповнолітня пасажирка мотоцикла. Нацполіція Волині

Водій “жигулів” не надав переваги у русі та зіткнувся із мотоциклістом. Внаслідок ДТП травмувалася 15-річна пасажирка мотоцикла, її госпіталізували.

Аварія у Луцькому районі

На вулиці Технічна у селі Рованці 20-річний ківерчанин, рухаючись мотоциклом Suzuki, зіткнувся із попутним автомобілем BМW X5, за кермом якого перебував 31-річний житель Боратинської громади.

Дві ДТП на Волині за участі мотоциклістів: в одній із них — за кермом неповнолітні
Аварія у селі Рованці Луцького району. Нацполіція Волині

Внаслідок зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, від госпіталізації відмовився.

Як зазначили у поліції, усі учасники ДТП були тверезі. Слідчі розпочали за цими фактами кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

У разі доведення провини у суді, винуватцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також наші новини у Facebook