Волинь Новини

У громаді на Волині збирають кошти на автомобіль для військових спецпідрозділу «Кракен»

У Локачинській громаді збирають кошти на автомобіль для військових. Машина потрібна ГУР МО спецпідрозділу «Кракен». У групі «Спрут» цього спецпідрозділу служить Іван Федорців – житель села Конюхи Локачинської громади.

Читайте також: На війні з росіянами загинув волинський воїн

Збір ведуть ще із зими 2024 року та досі не можуть закрити. Про це виданню Район.Локачі розповідають організатори.

«Збір на два позашляховики або один бус для виконання бойових завдань. Сума збору доволі не маленька й тому важливий вклад кожного. Ціль: 450 тисяч гривень», – пише Іван Федорців на своїй сторінці у фейсбуці.

Рятувальники 15 Державної пожежно-рятувальної частини селища Локачі купували вже автомобіль та передали в користування групі «Спрут». На жаль, авто знищили.

Прошу максимально всіх донатом та репостом підримати збір. Ми намагаємося його закрити своїми силами вже другий тиждень. Я вірю у вас і вашу підтримку. Я вам щиро вдячний. Слава Україні», – пише рятувальник Андрій Ляшук на своїй сторінці у фейсбуці.

Загалом необхідно зібрати 450 тисяч гривень. Нині вдалося зібрати 27 605 гривень.

Хто може долучитися до збору та допомогти військовим, ось посилання на банку: 5375 4112 1200 2229, https://send.monobank.ua/jar/5Mu6HQuQtd.

Нагадаємо, Іван Федорців один із військових бійців ЗСУ, які у звільненій Балаклії Харківської області знімали рашистський плакат, під яким увесь час окупації був Тарас Шевченко та його вірш: «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!».

Читайте також наші новини у Facebook