Волинь Новини

Студенти ВНУ зустрілися з представниками компанії MODERN-EXPO GROUP

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася зустріч студентів зі співвласником і генеральним директором міжнародної компанії Modern-Expo Group Петром Пилипюком.

Читайте також: Судили водія, який у Луцьку на Львівській збив школярку. Що вирішив суд

На заході також були присутні ректор Анатолій Цьось, проректорка з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, декани факультетів і викладачі, працівники компанії.

Проректорка Наталія Благовірна розповіла, що мета заходу – посилення комунікації між компанією та Університетом і в подальшому формування спільного бачення покращення якості освіти та відповідності фахівців навчального закладу вимогам роботодавців. Представники компанії Modern-Expo Group на чолі з Петром Пилипюком хотіли презентувати студентству своє підприємство та ознайомити з його філософією.

Ректор Анатолій Цьось подякував гостям за візит і зазначив, що співпраця ЗВО та підприємства взаємовигідна.

Модерн

«Університету вигідно, щоб студенти бачили виробництво і те, де вони можуть себе реалізувати у майбутньому. Водночас нам важливо долучати до навчального закладу успішних людей нашого регіону. Для виробництва така співпраця вигідна, адже ви бачите студентів, рівень підготовки, маєте змогу підказати на що потрібно звернути увагу в навчальному процесі. Тому я вважаю, що в нас є напрями для співробітництва й ми повинні його розвивати», – сказав Анатолій Васильович.

Петро Павлович під час спілкування зі здобувачами освіти розповів свою історію та шлях до створення міжнародної компанії. Також генеральний директор міжнародної компанії Modern-Expo Group зазначив, що пам’ятає, як сам був студентом Луцького педагогічного інституту імені Лесі Українки, та порадив нинішнім випускникам розвивати свої сильні сторони й обирати справу до душі.

Петро Пилипюк розповів про роботу підприємства, його виробничі потужності, партнерів і продукцію.

Модерн

Особливу увагу генеральний директор звернув на працівників компанії.

«Які б хороші технології не були, вони не працюють без людей. Ми як роботодавці відчуваємо це як ніхто», – сказав пан Пилипюк. Також мовець зазначив, що його компанія побудована на цінностях.

Модерн

«Після довгих роздумів і дискусій ми вивели дві цінності, які притаманні всім, хто в нас працює – чесність й оптимізм. Ми надаємо перевагу чесним людям і людям, які є оптимістами, адже саме такі працівники потребують невпинного розвитку та руху вперед», – сказав Петро Павлович.

Модерн

Опісля до студентів зверталися працівники компанії, які розповідали свої історії роботи на підприємстві. Зокрема, директор департаменту виробництва Ігор Мордас поділився, як за понад 20 років у компанії пройшов шлях від оператора верстатів до нинішньої посади.

Петро Пилипюк зауважив, що кожна людина народжується з конкретною місією, яка допоможе зробити світ кращим, і саме для цього Бог дає усім талант.

Модерн

«Люди, які живуть по своїй сильній стороні, по своєму таланту, вони досягають найбільших успіхів. Стосовно мене, то я постарався розібратися, в чому мій талант, і зрозумів, що це збирати таланти і дати їм можливість розкритися», – підсумував Петро Пилипюк.

Опісля студенти та викладачі могли поставити питання представникам Modern-Expo Group і поспілкуватися з ними.

МодернМодернМодернМодернМодернМодернМодернМодернМодернМодерн

Читайте також наші новини у Facebook