Волинь Новини

Оновлення даних військовозобов’язаних: до 16 липня Луцький ЦНАП працюватиме без вихідних

Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку працюватиме щосуботи та щонеділі до 16 липня включно. Прийматимуть виключно військовозобов’язаних, які мають оновити персональні дані.

Читайте також: У селі на Волині в українському стилі прикрасили будівлі господарства

Йдеться про центральний ЦНАП, що розміщений на вулиці Лесі Українки, 35, розповіла у коментарі Суспільному директорка установи Лариса Карп’як. З її слів, у суботу-неділю адміністратори працюватимуть з 8:00 до 13:00 і надаватимуть лише послугу з оновлення даних.

В будні дні оновити дані лучани можуть також і у двох філіях ЦНАПу, що розташовані на вулиці Ковельська і проспекті Соборності. Для цього військовозобов’язаним віком від 18 до 60 років потрібно мати з собою:

  • паспорт громадянина України;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • актуальний номер телефону;
  • адресу електронної пошти (за наявності).

За словами Лариси Карп’як, з 18 травня по 10 червня у Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку свої персональні дані оновили 1684 військовозобов’язаних. Послуга з оновлення даних, з її слів, є безплатною. Після внесення інформації адміністратором військовозобов’язаний отримує Витяг з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів про результат актуалізації даних.

Читайте також наші новини у Facebook