Волинь Новини

Матір двох дітей вкрала 8 тисяч із картки лучанина

Підпустив до себе і своєї банківської картки, а вона обчистила. Поки лучанин ні про що не здогадувався, дівчина два вечори від його імені дзвонила у сервісний центр банку, поки не зняла гроші.

Читайте також: У медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінет

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зазначається, що жінка має двох малолітніх дітей, офіційно не працює. А восени спокусилася на чужі гроші. Дізналася пін-код банківської картки знайомого і ввечері подзвонила до сервісного центру «ПриватБанку».

«Скориставшись допомогою голосового консультанта, від імені потерпілого здійснила несанкціоноване втручання до автоматизованої системи віддаленого доступу «Приват24» – зарахувала грошові кошти в сумі 3 тисячі гривень зі «Скарбнички» на банківську картку для виплат потерпілого», – йдеться в матеріалах суду.

Через кілька хвилин знову подзвонила в сервісний центр банку і вже 5000 гривень із картки для виплат переказала на його пенсійну. А з пенсійної – 10 тисяч на картку для виплат. Далі панянка зняла із вказаної картки 8000 гривень, привласнивши собі.

Наступного дня молодиця зняла ще 600 гривень. Коли ж постала перед судом, то зрозуміла, що їй загрожує п’ять років тюрми. Жінка повернула чоловікові гроші. Каже, що шкодує про такий вчинок і зробила для себе висновки.

Їй дали один рік умовного терміну. Навіть такий вирок панянка захотіла оскаржити. Потім передумала і відмовилася від апеляції. Що спонукало піти на злочин, жінка не повідомила.

Читайте також наші новини у Facebook