Важливо Волинь Новини

Рівень – дно: луцька адвокатка розкритикувала поліцейських

В одному з найбільших райцентрів Волині в районному управлінні поліції клієнту адвокатки Яни Кінах на вухо тихенько сказали: «ти краще наступного разу приїзди сам».

Читайте також: На Горохівщині обікрали жінку, доки вона відкривала двері офісу

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

«Перед тим близько 40 хвилин мене не допускали до розмови із моїм клієнтом, підстави незрозумілі… Тільки після дзвінків на телефони для реагування на порушення прав людини рух пішов…

Перед тим, десь за тиждень, в ГУНП у Волинській області клієнтці, яка прибула для підпису документів, в приватній, неформальній розмові двоє працівників (один з яких начальник відділу, на хвилиночку) в дуже наполегливій формі пропонували співпрацювати і відмовитись від адвокатів, які, мовляв, тільки гроші тягнуть…

Чесно, як на мене, рівень – дно. Гарантії адвокатської діяльності – ні, не чули… Конфіденційне побачення захисника із клієнтом без обмеження в кількості і часі – добре, але оперативний працівник буде присутній і таких випадків дуже багато.

Відразу прошу звернути увагу, що це не стосується багатьох працівників поліції, які ефективно та професійно виконують свою нелегку роботу, за це до них подяка та повага», – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook