Волинь Новини

Двоє жінок з Копачівської громади отримали відзнаки «Мати-героїня»

Голова районної ради Тетяна Павлова-Багрійчукразом із заступницею голови Луцької районної державної адміністрації Аллою Ганіч вручили посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» за сумлінне виконання материнського обов’язку та зразкове виховання дітей матерям Луцького району.

Читайте також: Шмигаль анонсував роздачу грошей на встановлення сонячних панелей: хто може отримати

Серед жінок, які отримали нагороди були й жительки Копачівської громади, повідомили на сайті сільської ради.

Відзначили Кузницьку Оксану Миколаївну із села Копачівка та Бойко Катерину Юріївну з села Уляники.

«Для цих жінок немає нічого важливішого за сім’ю та дітей. Вони присвятили своє життя благородному материнському покликанню. Завдяки їхнім зусиллям, терпінню та наполегливості, ці діти виросли всебічно розвиненими особистостями, гідними громадянами нашої держави», – йдеться у повідомленні.

Оксана Кузницька народила та виховала п’ятьох дітей – чотири доньки та сина. Катерина Бойко дала життя шістьом дітям – п’яти синам та доньці.

«Хочемо висловити щиру вдячність за ваш неймовірний внесок у розвиток нашого суспільства та виховання майбутніх поколінь. Ваша турботливість, жертовність та сила духу є надзвичайною надією і прикладом для нас усіх. Ми схиляємо голови перед вашим подвигом і щиро дякуємо за ваш безцінний внесок у розвиток нашого суспільства», – вітають у сільській раді.

Читайте також наші новини у Facebook