Новини

Кабмін дозволив деяким підприємствам бронювати до 100% працівників

Кабінет міністрів оновив підходи до бронювання працівників. Так, працівники підприємств оборонно-промислового комплексу та енергетики зможуть бронювати до 100% працівників.

Читайте також: Поліг під час артобстрілу на Луганщині воїн з Рівненщини

Крім того, для критичних підприємств збільшили термін бронювання від 6 місяців до 12 місяців і дозволили бронювати військовозобов’язаних із дефіцитними військово-обліковими спеціальностями. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Кабінет міністрів оновив підходи до бронювання працівників. Так, працівники підприємств оборонно-промислового комплексу та енергетики зможуть бронювати до 100% працівників. Крім того, для критичних підприємств збільшили термін бронювання від 6 місяців до 12 місяців і дозволили бронювати військовозобов’язаних із дефіцитними військово-обліковими спеціальностями. Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

бронювання 100% працівників підприємствами, що будують фортифікації, на період дії договору будівництва;

Для поліцейських і працівників ДСНС, у разі обґрунтованої потреби Міністра внутрішніх справ, кількість заброньованих працівників може перевищувати 50%. Тобто забронювати можна буде до 100% працівників, за наявності обгрунтування та окремого погодження Міністра оборони.

Читайте також наші новини у Facebook