Волинь Новини

Фірма депутата Волиньради майже за 900 тисяч гривень відремонтує ділянку сільської вулиці

Колодяжненська сільрада Ковельського району замовила поточний ремонт дорожнього покриття частини вулиці Толока в селі Уховецьк. Підряд на виконання робіт отримала компанія «Ідея», що належить дружині депутата обласної ради Віктора Козака.

Читайте також: Як учасникам НМТ–2024 отримати витяг з відомостей результатів

Інформація про тендер оприлюднена у системі публічних закупівель «Prozorro».

Відкриті електронні торги щодо ремонту ділянки дороги на вулиці Толока у селі Уховецьк Ковельського району відбулися 2 травня.

Участь у тендері взяли приватне підприємство «Роудіз» з Луцького району і товариство з обмеженою відповідальністю «Ідея», що зареєстроване у Ковелі. Остання фірма і перемогла з ціновою пропозицією у 844,6 тисячі гривень, що на 142 тисячі гривень дешевше, ніж пропозиція іншого учасника – 986,6 тисячі гривень.

10 травня 2024 року сільрада підписала договір з підприємством «Ідея» про надання послуг. Згідно з цим документом, виконавець має прогрейдерувати дорогу, ущільнити ґрунт котками і насипати 15-сантиметровий шар щебеню. Як розповіла відповідальна за закупівлі працівниця сільради Людмила Марчук, йдеться про ремонт відрізку дороги у 405 метрів. Загалом протяжність вулиці Толока сягає майже двох кілометрів.

Роботи мають завершити до 31 серпня 2024 року.

Читайте також наші новини у Facebook