Волинь Новини

У Світязі пролунав останній дзвінок

В Опорному закладі «Світязький ліцей» пролунав останній дзвоник, який ознаменував завершення ще одного етапу в житті кожного учня. Це – час підбиття підсумків, радісних зустрічей і прощань, а також початок нових пригод і можливостей.

Читайте також: У Луцькому районі збирають кошики ящики грибів: де саме

Фото зі свята опублікували на сторінці ліцею в фейсбук.

Для випускників цей дзвоник має особливе значення – це момент, коли дитинство офіційно переходить у доросле життя. Попереду нові виклики, можливості, досвід та незабутні враження. Вони сміливо вступають на новий шлях, а попереду великі досягнення.

Читайте такожВипускники Шацької школи-гімназії на святі останнього дзвоника

«Хочеться подякувати вчителям за їхню невтомну працю, терпіння, мудрість і підтримку. Ви виховали нове покоління, яке неодмінно змінить світ на краще. Також величезна подяка батькам за їхню любов, турботу та підтримку протягом усього навчального процесу. Ваш внесок неоціненний!» – пишуть автори допису.

Бажаємо всім учням веселих канікул, незабутніх вражень і нових друзів. Нехай літо буде яскравим, сповненим позитиву і радості.

Випускникам бажаємо успішного вступу до вишів, нових звершень і великих перемог. Пам’ятайте, що кожен з вас – особливий, і ви здатні на все, чого тільки забажаєте.

Читайте також наші новини у Facebook