Важливо Волинь Новини

У Луцькому районі чоловік напав на поліцейських з косою

У Луцькому районі п’яний чолов’яга посварився з поліцейськими, побив кувалдою службове авто, а потім напав на правоохоронців з косою, – пише ІА Конкурент.

Читайте також: Громада волинського монастиря скинулась на авто для захисників

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент трапився у неділю, 2 червня, у селі Лемешів, що на Горохівщині.

Зазначають, що чоловік був раніше судимий за зґвалтування. Після звільнення з місця позбавлення волі він чинив адміністративні правопорушення, тому суд встановив за чоловіком адміністративний нагляд.

Під час перевірки дотримання правил адміністративного нагляду чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почав чинити опір працівникам поліції. Спочатку він словесно погрожував правоохоронцям, шарпав їх за формений одяг, згодом зловмисник кувалдою пошкодив службовий автомобіль та господарською косою намагався завдати тілесних ушкоджень поліцейським.

«Правоохоронці припинили правопорушення й затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у дописі.

Порушнику вже оголосили про підозру за ст. 342 Кримінального кодексу України. Йдеться про опір працівникові правоохоронного органу. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Читайте також наші новини у Facebook