Волинь Новини

На Волині майно лісгоспу виставили на аукціон майже за 6 мільйонів гривень

У селі Дубечне, що є центром однойменної громади на Волині, на торги виставили комплекс будівель з майном, яке перебуває на балансі філії «Ковельське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Читайте також: Чи буде цього літа аномальна спека: прогноз синоптика

Аукціон, який проведуть 11 червня 2024 року, оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, передає Район.Стара Вижівка.

На торгах продадуть сушильну камеру з піднавісом для зберігання продукції, лісопильний цех, будівлю пилорами, гараж та окреме індивідуально визначене майно, зокрема, автоматичний верстат для заточки пил, багатопильний верстат, ваги кранові, вентилятор, верстат стрічковий, двухвальний брусовочний станок, навантажувач та інше.

Початкова ціна реалізації лота – 5,8 мільйона гривень.

У тендерній документації зазначили, що земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішує самостійно в установленому чинним законодавством порядку після отримання права власності.

Контактної особа на цьому об’єкті − головний інженер філії «Ковельське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» – Богдан Ковальчук; телефон: 0673321401, е-mail: [email protected].

Читайте також наші новини у Facebook