Волинь Новини

330 юнаків та дівчат обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою отримали свідоцтва про випуск

Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні у м.Луцьк сьогодні, 1 червня 2024 року, випустив 330 юнаків та дівчат. До проведення випуску ліцеїстів долучився начальник ОВА Юрій Погуляйко.
«Вітаю вас, шановні ліцеїсти. Це перший крок у доросле й самостійне життя. Зичу, аби на цьому шляху ви жили, працювали та навчались у мирній незалежній нашій державі. Дякую вчителям за вклад у покоління, яке ви також виховували. І дякую батькам за дітей», – сказав у вітальному слові Юрій Погуляйко.
Пророблену навчальним закладом роботу сьогодні присутні побачили на власні очі. Зокрема про це свідчила велика кількість нагород, грамот та медалей за досягнуті високі результати у третьому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, всеукраїнських і обласних предметних турнірах.
Своєю чергою начальник ОВА мав нагоду вручити дипломи і медалі ліцеїстам, які досягнули високих результатів у вивченні окремих предметів, а також тих, хто закінчив навчальний заклад з відзнакою.
Читайте також наші новини у Facebook