Волинь Новини

Заступник міського голови Ірина Чебелюк зустрілася з журналістами, які вивчають життя громад під час війни

У музейному просторі “Окольний замок” відбулася зустріч заступника Луцького міського голови Ірини Чебелюк із групою журналістів з різних регіонів України, які перебували на Волині в рамках прес-туру, присвяченого вивченню діяльності громад під час війни.

Читайте також: У Луцькому ліцеї №14 імені Василя Сухомлинського пролунав останній дзвінок

 
 
 
 
 
 

Такі поїздки для українських мас-медіа організовує “Харківський прес-клуб” – громадська організація, що співпрацює з національними та міжнародними ЗМІ та спрямована на розвиток медіа спільноти. Інформацію, отриману у територіальних громадах, учасники прес-туру будуть використовувати при підготовці своїх матеріалів.

Ірина Чебелюк розповіла журналістам про регіональні особливості Луцької громади, її економічну та соціальну специфіку, окреслила головні напрямки роботи місцевої влади в умовах повномасштабного вторгнення. Насамперед це забезпечення життєдіяльності громади та допомогу ЗСУ.

 

Заступник міського голови окремо зупинилася на проєктній діяльності Луцької міської ради та її співпраці з європейськими структурами у сфері енергозбереження, ЖКГ, освіти та культури. Наголосила, що навіть ця зустріч відбувається в підземеллях, відновлених за кошти Європейського Союзу.

Зі свого боку, журналістів цікавили питання роботи релокованого бізнесу, інтеграції ВПО, забезпечення їх житлом та роботою, кадрове забезпечення комунальних підприємств.

Ірина Чебелюк відповіла на всі поставлені запитання та висловила вдячність представникам українських мас-медіа за їхню роботу.

 

Читайте також наші новини у Facebook