Волинь Новини

Колишнім працівникам Волиньоблавтодору досі боргують 12 мільйонів зарплати (Відео)

Колишнім працівникам Волинського облавтодору досі не виплатили зарплат. Сума боргу перед ексробітниками – понад 12 мільйонів гривень, – пише ІА Конкурент.

Читайте також: Втрачено ще одне молоде життя: на війні загинув Герой з Луцького району

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Держпідприємство «Волинський облавтодор» кілька років поспіль банкрутує у господарському суді. Провадження про банкрутство порушили в 2021 році. Один за одним почалися з’являтися підприємства та організації зі своїми грошовими вимогами до боржника.Станом на 2024 рік їх є понад 25. Борги різні: від сотень тисяч до шестизначних сум. Загалом боргів нараховується у 40 мільйонів гривень і ще понад 12 мільйонів заборгованості по зарплаті колишнім працівникам.

На одному із останніх судових засідань дежравний виконавець клопотав, аби суд дозволив примусову реалізацію майна, зокрема, одного із автомобілів, який знайшли на підприємстві, решта майна – у розшуку.

Один із працівників розповідає, що автодор має і базу на Світязі, яку теж можна було продати, щоб розрахуватися з боргами.

Суддя господарського суду Володимир Шум розповів, що 21 травня були зняті арешти з розрахункових рахунків боржника для виплати зарплат, але чи виплатять зарплати – невідомо.

Колишнім працівникам Волиньоблавтодору досі боргують 12 мільйонів зарплати (відео)