Важливо Волинь Новини

У луцькому судді – новий суддя

На посаду судді Луцького міськрайонного суду Волинської області призначили Дмитра Мазура, який до того працював заступником начальника Західного територіального юридичного відділу МО.

Читайте також: На Волині солдат поїхав на ніч до коханої, а наступного дня його записали в дезертири (Відео)

Про це повідомили на фейсбук-сторінці суду.

«Указом Президента України Володимира Зеленського від 8 травня 2024 року № 290/2024 призначено на посаду судді та зараховано до штату 30 травня 2024 року Луцького міськрайонного суду Волинської області Мазура Дмитра Григоровича, який до даного часу працював заступником начальника Західного територіального юридичного відділу МО», – йдеться у повідомленні.

У луцькому суді – поповнення
Довідково:

Мазур Д.Г. народився у 1977 році в селі Зносичі, Сарненського району, Рівненської області. У 1999 році закінчив Житомирський військовий інститут радіоелектроніки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Радіоелектронні комплекси, системи та засоби озброєння і військової техніки» та здобув кваліфікацію інженера з радіолектроніки, офіцера військового управління тактичного рівня, а у 2002 року закінчив Волинський державний університет і отримав диплом спеціаліста, яким присвоєно кваліфікацію «Юрист».

З серпня 1994 року по вересень 2009 року служба в Збройних Силах України, з березня 2010 р. по жовтень 2015 р. адвокат, член адвокатського об’єднання «Волинська обласна колегія адвокатів», з березня 2017 р. по травень 2024 р. головний юрисконсульт, ПП «Пастораль», з січня 2022 року по травень 2024 р. заступник начальника Західного територіального юридичного відділу МО.

Читайте також наші новини у Facebook