Волинь Новини

“Це найкращий подарунок”: лучанин приїхав з передової на останній дзвоник до доньки

На останній дзвоник до доньки-випускниці Луцького ліцею №28 з посиленою фізичною підготовкою приїхав військовослужбовець 100 бригади Олег Адамчук.

Читайте також: Маленька донечка востаннє цілувала тата: на Волині в останню дорогу провели полеглого молодого Героя Юрія Касяна (Фото)

Суспільному боєць розповів: взяв відпустку, щоб привітати доньку із завершенням навчання. “Мені пощастило дуже, але дуже боляче, що не кожен батько зміг бути в своїх дітей на випускному, на останньому дзвонику”, — говорить військовий.

46-річний Олег Адамчук з перших днів повномасштабної війни служить радіотелефоністом стрілецької роти. Воював на Лиманському та Авдіївському напрямках, брав участь у боях біля Очеретиного на Донеччині.

Військовий Олег Адамчук приїхав на останній дзвоник до доньки у Луцьк
Іванна і Олег Адамчуки. Суспільне Луцьк

“Мрію перш за все про перемогу і мирне небо. Трохи хочеться щастя — такого простого, людського, але треба спочатку здобути перемогу і виграти цю війну”, — говорить військовий.

На останньому дзвонику батько і донька разом станцювали шкільний вальс.

Олег Адамчук приїхав з передової у Луцьк на останній дзвоник до доньки
Батько і донька танцюють шкільний вальс на подвір’ї ліцею №28 у Луцьку. Суспільне Луцьк

Як розповіла Іванна Адамчук, у ліцеї із посиленою фізичною підготовкою навчалася два роки. З батьком, каже дівчина, зідзвонювалася та переписувалася майже щодня, але дуже мріяла його обійняти.

“Тато кожен ранок мені писав, сердечка кожен ранок надсилав. Постійно казав, що треба вчитися. Зараз емоції зашкалюють, — говорить випускниця. — Тато приїхав мій з фронту, з нуля. Це був найкращий подарунок на випускний. Ну бо я хотіла дуже цього.

Випускниця Луцького ліцею №28 Іванна Адамчук
Іванна Адамчук — випускниця Луцьког ліцею №28. Суспільне Луцьк

Зі слів Іванни, за настановою батька продовжить навчання і здобуватиме цивільну професію, дівчина мріє здобути юридичну освіту.

Читайте також наші новини у Facebook