Волинь Новини

Ківерцівська центральна лікарня отримала сучасне портативне ультразвукове обладнання

Ківерцівська міська рада отримала чергову потужну підтримку від проєкту «Говерла» та агентства США з міжнародного розвитку HOVERLA / проєкт USAID в Україні, а саме новітнє ультразвукове обладнання.
Це обладнання включає портативну ультразвукову систему MX7 та ультразвуковий датчик L13-3Ns, що стане суттєвим покращенням у наданні медичних послуг КП «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради».
Ультразвукова система є компактною та легкою, що дозволяє її швидко транспортувати та використовувати у різних відділеннях лікарні, а також безпосередньо біля ліжка пацієнта. Датчик L13-3Ns забезпечує деталізовану візуалізацію, що допомагає лікарям отримувати чіткі та точні зображення для ефективної діагностики. Швидке отримання результатів дозволяє лікарям негайно реагувати на критичні ситуації, що є життєво важливим у випадках невідкладної медичної допомоги.
Отримання ультразвукової системи MX7 та датчика L13-3Ns сприяє потужному розвитку медичної інфраструктури нашої громади.
Зі слів лікаря Олени Філюк, «Ультразвукова діагностика – це неоціненний інструмент, який дозволяє нам з великою точністю, безболісно та безпечно визначати стан органів та тканин хворого. Висока роздільна здатність допоможе вчасно виявляти патології, що є ключовим для подальшого ефективного лікування. Зокрема, це дозволить при онкології визначити розмір пухлини, оцінити кровотік у судинах, швидко та якісно здійснювати діагностику, що дуже є важливим кроком на шляху до відновлення здоров’я наших пацієнтів».
Ківерцівська міська рада висловлює щиру вдячність проєкту ГОВЕРЛА за цей важливий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази комунального закладу системи охорони здоров’я нашої громади. Ми переконані, що ця співпраця стане доброю традицією для подальших ініціатив, спрямованих на підвищення якості медичних послуг у нашій громаді.

Читайте також наші новини у Facebook