Волинь Новини

Грози і град: до Луцька суне негода

На Волині з 29 травня прогнозують погіршення погоди. Метеорологи передбачають короткочасні грозові дощі, а в деякі дні можливий град.

Читайте також: “Луцьктепло” хоче замінити 13 км теплотрас за 3 роки

Про це в коментарі Суспільному розповіла чергова синоптикиня обласного центру з гідрометеорології Валентина Набока. З її слів, такі зміни пов’язані з перебудовою синоптичних процесів.

В середу, 29 травня, в Луцьку та по області очікується мінлива хмарність. Уночі місяцями невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Температура повітря вночі на Волині 10-15° тепла, вдень — 23-28°.

У четвер, 30 травня, синоптики прогнозують у регіоні мінливу хмарність, вночі — короткочасний дощ і гроза, вдень подекуди град і шквальний вітер 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 10 до 15 градусів тепла, вдень — 20-25 °.

У п’ятницю, 31 травня, на Волині буде мінлива хмарна погода, вночі та вдень місцями невеликий короткочасний дощ і гроза. Вдень очікується подекуди град і пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі по області 9-14 °, вдень — 19-24 ° тепла.

Грози і град: до Луцька суне негода

 

Такі погодні умови впродовж цього тижня, зазначила синоптикиня Валентина Набока, зумовлюватиме низка атмосферних фронтів.

Читайте також наші новини у Facebook