Волинь Новини

Неймовірний візит «підприємливих дітей» в кулінарну школу Влада Фінкевича

У рамках міжнародного проєкту «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін» учні 3 – І класу комунального закладу загальної середньої освіти «Луцький ліцей № 26 Луцької міської ради», 3-А класу Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13, 3-В класу комунального закладу загальної середньої освіти «Луцька гімназія № 17 Луцької міської ради»  відвідали кулінарну школу Влада Фінкевича.

Читайте також: Волинські рятувальники під обстрілами розміновують Лиманщину

 
 
 
 

Засновник кулінарної школи Влад Фінкевич разом із професійним колективом організували неповторні та захопливі майстер-класи, де кожен учасник відчув себе справжнім шеф-кухарем та занурився в унікальний світ кулінарії.

 
 
 
 
 
 

В рамках візиту школярі змогли порозважатися в маленькому місті мрії – дитячому центрі «Ферма». Позитивні емоції в дітей вирували через край, а на обличчях сяяли усмішки!

 
 
 
 
 

«Підприємливих дітей» вразив масштаб самого закладу, а саме професійна кухонна техніка, увага до дрібничок, красиві декоративні фартухи з логотипами, а також атмосфера та аромати кухні.

Учасники майстер-класу під пильним керівництвом шеф-кухарів готували панкейки з джемом та пасту з курчам! У кожного вийшла своя унікальна та смачна страва, приготована з любов’ю!

 
 
 
 
 

«Підприємливі діти» весело та корисно провели час в кулінарній школі Влада Фінкевича! Школярі відкрили світ кулінарії, здорового харчування, дізналися про технологію приготування їжі, важливість дотримання техніки безпеки на кухні, переваги роботи в команді та естетику подачі страв.

 
 
 
 
 
 

 

Додатково.

Луцьк став першим містом України, яке є учасником міжнародного проєкту “Підприємливі діти”.

Заходи цього проєкту передбачені Програмою підтримки малого і середнього підприємництва Луцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Організатори проєкту: муніципалітет міста Люблін, Луцька міська рада, Університет імені Марі Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), Волинський національний університет імені Лесі Українки та громадська організація «Ефект дитини».

Читайте також наші новини у Facebook